New In | Mijn nieuwe bel-maatje

Home » New In | Mijn nieuwe bel-maatje

Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover 4

Dat mijn telefoon een nieuw hoesje nodig had, was wel duidelijk. Ik heb zo’n anderhalf jaar met een harde cover rondgelopen die ik zelf had ontworpen, maar die nu toch wel ernstige scheuren ging vertonen. Nu heb ik een tijdje zo’n leren insteekhoesje gehad, maar als je je telefoon veel gebruikt gaat dat op een gegeven moment irriteren. Erin, eruit…en dan per ongeluk je telefoon laten vallen. Neuh..niet aan mij besteed. Dat werd dus een mooie Iphone-case uitzoeken!

Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover 1

Ik had goede verhalen gehoord over het merk Case-Mate. Het staat bekend als degelijk en van een goede kwaliteit en ze hebben erg leuke dessins. Twee vliegen in een klap, want ik wil mijn dure Iphone niet aan diggelen hebben. Case-Mate heeft trouwens voor (bijna) alle telefoonmerken hoesjes, dus een passende cover vinden, moet geen probleem zijn denk ik.

Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover  9

Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover 3 Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover 2

Ik koos voor het hoesje ‘Barely There Valentines’. En die doet zijn naam eer aan! Ik vind hem erg schattig. De lieve, blauwe achtergrond en de grappige tekeningen zoals het taartje, de vogeltjes en de tekst ‘Love’ doen het hem voor mij. Als ik deze op mijn telefoon heb zitten, wordt ik instant blij! Daarnaast klikt hij stevig op mijn telefoon en zit hij precies goed. Lekker stevig!

Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover 7 Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover 5

De knopjes voor het volume en de aan/uit knop zijn nog goed zichtbaar en bereikbaar, dus dat werkt prima. Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover 6 Mobilefun Casemate Iphone 4s Case cover 8

Ik ben erg blij met mijn nieuwe, stevige hoesje van Case-Mate. Ik heb zelf een Iphone 4S en daar is deze perfect voor. Ik vind hem stevig, degelijk en het printje is erg leuk! Mocht je benieuwd zijn naar nog meer cases voor jouw merk telefoon dan zou ik hier even kijken. Er zitten zulke leuke tussen!

Het Case-Mate ‘Barely There Valentines’ Iphonehoesje is te koop bij Mobilefun voor €25,49.

Wat voor telefoonhoesje heb jij momenteel? 

Handwritten dislaimer groot liefs liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.