Mijn goedkope vondsten op Ebay!

Home » Mijn goedkope vondsten op Ebay!

Ebay vondsten def

Okee, volgens mij ben ik niet de enige. Als ik het mag geloven zijn er volgens mij heel wat Ebay-speurders onder ons. En dat is niet zo gek ook! De mooiste spullen – en ja, ook de lelijkste – komen voor spotprijsjes je neus voorbij. Als ik naar iets op zoek ben of ik heb ergens in een webshop iets leuks gezien, dan ga ik altijd als eerste kijken of het ook op Ebay te koop is. Zo ben ik al heel wat leuke items tegen gekomen die in een webshop misschien wel 10 keer (echt waar!) zo duur zijn, maar op Ebay een prikkie kosten. En ik dacht, misschien is het wel leuk om mijn Ebay-vondsten eens met jullie te delen!

♡ Longchamp look-a-like toillettas €1,36 – Zelf vind ik de schoudertassen van Longchamp echt heel leuk. Handig voor onderweg en makkelijk op te vouwen. Nu kwam ik toevallig deze leuke toilettasjes tegen die wel heel veel weg hebben van de Lonchamp le Pliage tas.

 Gouden Love armband €2,88 – Ik ben gek op armbanden en goud is helemaal mijn ding. Doe er een woordje met liefde erop en je hebt me te pakken!

 Satchel €16,42 – Een satchel vind ik al jaren erg leuk en hij kan nog steeds! Wel zijn ze vaak enorm duur, maar deze exemplaren niet. Te koop in drie kleuren!

 MAC 222 blending brush look-a-like €0,86 – Eerlijk gezegd heb ik deze goedkope kwast, die eigenlijk een dupe is van de MAC blending brush, niet zelf ontdekt. Die eer gaat naar Céline. Thanks! Op haar blog kwam ik deze tip tegen en ik heb gelijk de bestelling geplaatst. Review volgt snel als hij binnen is.

 YSL Arty ring look-a-like €2,54 – Ongeveer een jaar geleden kocht ik een echte YSL Arty ring via Ebay. Ik zou en moest de echte hebben! Maar als je het geld er niet voor over hebt, kun je alsnog meedoen. Voor een luttel bedrag heb je een mooie nepperd in huis.

 Moschino Iphone Case look-a-like €5,13 – Al een lange tijd terug zag ik deze Iphone case op een Nederlandse webshop staan. Maar ai, wat was hij duur! Na een kleine zoektocht op Ebay, kwam ik deze look-a-like tegen. Schattig niet? Wie weet bestel ik hem binnenkort.

Wat is jouw beste Ebay-vondst? Deel vooral het item en de verkoper, we kunnen allemaal koopjes gebruiken :). 

Handwritten liefs liset

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.