I’m rockin’ my sunnies

Home » I’m rockin’ my sunnies

IMG_4891Wat hebben we de afgelopen dagen toch geweldig mooi weer hier in Nederland. Lekker op het terras zitten en bruinbakken in de tuin. De zomer is nu echt begonnen! Ik smeer me dan ook goed in met een zonnebrandcrème en ga de straat op met een fashionable zonnebril. Ik heb nieuwe sunnies en die wil ik je laten zien!

IMG_4918De zonnebril is van het merk SXUC, om precies te zijn is het de SXUC Master blauw 002. Hij is er ook nog in het bruin/beige, maar ik vond deze het leukste van de twee.

IMG_4921

Het mooie van deze zonnebril vind ik dat het een ‘vintage’ model is. Hij zou zo uit de jaren ’50/’60 kunnen komen en I like it!IMG_4919 IMG_4925

Het comfortabele aan deze zonnebril vind ik dat hij losse pootjes heeft die op je neusbrug vallen. Zo blijft hij goed zitten en heb je geen last van een afzakkende bril. Een pluspunt!

IMG_4889

IMG_4897

IMG_4894 De zonnebril komt van Sunglassesshop en kost €21,-. Ze hebben nog een heleboel andere leuke sunnies zoals de welbekende Ray-ban zonnebrillen. Ook verkopen ze heren zonnebrillen, voor iedereen wat te vinden dus!

Wat voor zonnebril draag jij momenteel?

Leave a Reply

Your email address will not be published.