Dierbare ringen met een herinnering

Home » Dierbare ringen met een herinnering

Mijn meest dierbare ringen 1

Heb jij dat ook? Dat bepaalde sieraden je aan een fase of periode in je leven doen denken? Ik heb namelijk drie ringen die voor mij (emotioneel) veel betekenen. Ik kocht ze los van elkaar, allemaal in een andere tijd. Iedere ring staat weer voor wat anders en ik vertel je er meer over!

Mijn meest dierbare ringen 7

Dit is een zilveren ring met doorzichtige steentjes erin verwerkt. Het lijkt alsof het twee ringen zijn, maar het voorste gedeelte is in tweeën gedeeld, terwijl de achterkant massief is. Ik heb hem destijds samen met Martijn gekocht omdat we graag een vriendschaps-/relatiering wilden kopen. Hij heeft overigens gewoon een simpele, zilveren ring, haha. Klinkt misschien een beetje zoetsappig, maar ik ben er heel blij mee omdat het onze liefde voor elkaar symboliseert :).

Mijn meest dierbare ringen 6

Aan de binnenkant van de ring is de naam van mijn vriend, Martijn, gegraveerd. Het erge is dat ik niet zo goed meer weet hoe lang we bij elkaar waren toen we deze ring kochten, maar ik geloof dat het iets van 4 jaar was. Inmiddels zijn we nu meer dan 9 jaar samen, dus deze ring heb ik alweer een behoorlijk lange tijd!

Mijn meest dierbare ringen 5

Mijn meest dierbare ringen 4

Deze gouden ring met zirkoniasteentjes en een blauwe saffier is een ring waar ik direct verliefd op werd. Ik heb hem denk ik zeker een jaar zien liggen bij de juwelier en toen ik bijna zou bevallen van mijn dochter Jade, heb ik hem gekocht. Hij staat dan ook voor de liefde die ik voor mijn dochter voel en voor haar lieve, vrolijke, wijze persoontje. Het is een ring die ik prachtig vind door de klassieke uitstraling en daarnaast hou ik erg van goud!

Mijn meest dierbare ringen 2 Mijn meest dierbare ringen 3

En als laatste heb ik deze ring aan de collectie toegevoegd. Het is wederom een gouden ring, maar met een aantal witte zirkoniasteentjes erin. Ook dit is weer een klassieke ring, ik hou daar enorm van! Het past overal bij en geeft een chique uitstraling. Deze kocht ik toen mijn zoontje Winne twee jaar geleden geboren werd. Een prachtig moment om zo’n ring aan te schaffen, zeker omdat het symbool staat voor een heel mooi moment.
Mijn meest dierbare ringen 8

Je begrijpt denk ik wel dat dit mijn meest dierbare ringen zijn! Ik heb drie grote liefdes en iedere ring staat voor een liefde. Zo draag ik ze altijd bij me en geniet ik van het gevoel en de periode waar ze symbool voor staan. Voor mij betekenen ze emotioneel erg veel voor me en wil ik ze nooit meer kwijt!

Alle drie de ringen kocht ik in de loop der tijd bij Lucardi – heel toevallig! – maar alleen de gouden ring met witte zirkonia’s zie ik nog in hun webshop staan (mocht je geïnteresseerd zijn).

Wat voor emotionele betekenis hebben jouw dierbare sieraden? 

handwritten-liefs-liset

Leave a Reply

Your email address will not be published.