Collective Shoplog

Home » Collective Shoplog
Collective Shoplog

IMG_5102-001

Vind jij het ook altijd zo leuk om mee te kijken naar wat iemand gekocht heeft? Ik wel! De afgelopen twee maanden heb ik af en toe wat geshopt en vandaag laat ik je alles bij elkaar zien. Een collective shoplog dus! Ik heb make-up, nagellakjes en accessoires gekocht en ik ben er heel erg blij mee. Kijk je mee?


IMG_5103

Ik ben fan van de Rimmel Salon Pro nagellakjes. Ik vind de kwaliteit echt geweldig en ik heb dan ook drie nagellakjes erbij gekocht. Een zalmkleurige (Reggae Splash), een lichtblauwe (Peppermint) en een koraalrode (Hip Hop). Ik kocht ze destijds met 50% korting dus ik betaalde €3,50 per lakje.

IMG_5105

Van het merk NYC heb ik nog niet zoveel en ik zag in de Kruidvat erg leuke make-up items staan. De nagellak topcoat zit bomvol met holografische glitters en is echt prachtig! Het kleurtje heet Supernova en kost €2,99.

IMG_5106

Ook kocht ik een Color Wheel Mosaic Face Powder in de kleur Rose glow voor €4,99. Ik wil hem gaan gebruiken als een subtiele blush.

IMG_5107

Ik had nog geen groene oogschaduw in mijn stash dus met dit paletje gaat daar verandering in komen! Het quatro paletje heet Fashion Bootcamp en kost €3,99.

IMG_5112

Bij de H&M kocht ik dit leuke goudkleurige armbandensetje. Ik vond de twee hartjes zo cute! Ze kosten samen €5,95.

IMG_5116

Nog een leuk armbandje! Ik vind gevlochten armbandjes met steentjes zo leuk, vooral met deze fonkelsteentjes. Hij kostte €2,95.

IMG_5109

IMG_5111

Oh..dit is echt mijn topstuk van de afgelopen tijd. Ik vind deze armbandjes van de Zara zo mooi! Ze zien er heel mooi afgewerkt uit en hebben leuke bedeltjes en steentjes. Helaas was hij niet goedkoop. Ik heb er heel lang over nagedacht, maar doordat ze zo bijzonder zijn besloot ik ze toch mee te nemen. Schade: €27,95 (autsj!).

IMG_5117

IMG_5118

Eigenlijk wilde ik de echte YSL ring hebben, maar ik vond een goedkope dupe! De linker ring met twee blauwe stenen kocht ik voor €4,95 bij de onlineshop van H&M en de twee ringen daarnaast (eigenlijk zaten er drie in een set, maar waar de derde is gebleven?) rekende ik af bij We Fashion. De prijs weet ik zo niet meer.

IMG_5122

En ja hoor, daar is dan mijn eigen Essie Mint Candy Apple! Nadat ik een miskoop had gedaan met de Essence That’s What I Mint, wilde ik toch eentje hebben van goede kwaliteit. Dit is hem dus. Voor €9,99 was hij van mij.
IMG_5102

Zo..dat waren mijn aankopen van de afgelopen tijd. Ik word er helemaal vrolijk van!

Van welke beautyproducten zou jij graag als eerste een review willen zien?

Leave a Reply

Your email address will not be published.