Over mij

Home » Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Liset, ben 38 jaar en woon in het hoge noorden. Ik heb hier altijd gewoond, maar heb vaak gewisseld van provincie toen ik studeerde en stage liep. Mijn fascinatie voor de grote stad is er altijd geweest en heb een lange tijd in Groningen-stad gewoond. Inmiddels ben ik iets rustiger gaan wonen en ben ik terug gegaan naar mijn roots; Friesland. Dat bevalt me super! Ik ben afgestudeerd in de Communicatie (Bachelor) en heb een diploma Visagie.

Passie

Mijn studie Communicatie en de opleiding tot visagist hebben mij gebracht waar ik nu ben. Ik heb een liefde voor schrijven, fotograferen, beauty en fashion. Dit alles komt terug in mijn blog Beautydagboek, waar ik met veel passie en plezier aan werk. Ik schrijf hier het allerliefste over….en neem je mee in de dingen die ik leuk vind!

Moeder

Ik ben daarnaast moeder van twee kindjes. Een dochter van 10 jaar en een zoon van 8 jaar. Natuurlijk zijn zij (en mijn man) de grote liefdes in mijn leven. Niet zo verwonderlijk dat ik daarom ook wel eens schrijf over het moederschap. Je bent immers iedere dag mama!

Het begin

Sinds 25 november 2012 bestaat Beautydagboek.com en daar ben ik erg blij mee! Ik kan niet meer zonder en is een ‘way of life’ geworden.

Veel plezier met het lezen van mijn blog en laat vooral een reactie achter. Dat vind ik superleuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.